Ενδεικτικά projects

Showcasing 6 Projects

Foresta

Το Foresta είναι ένα e-shop που εμπορεύεται unisex εισαγόμενα παπούτσια. Η εταιρεία αντιμετώπιζε αρκετές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλής ποιότητας διαφημιστικών δημιουργικών, του υψηλού ανταγωνισμού, του υψηλού κόστους ανά πώληση και της έλλειψης χρόνου του ιδιοκτήτη να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις διαφημιστικές καμπάνιες.

Ξενώνες Ανεμόμυλοι

Οι Ξενώνες Ανεμόμυλοι είναι ένα όμορφο συγκρότημα παραδοσιακών ανεμόμυλων που βρίσκεται στη γραφική περιοχή του Αλμυροπόταμου της Εύβοιας. Ο ιδιοκτήτης ήθελε να φέρει νέους πελάτες και να αποφύγει κενά στο πρόγραμμα κρατήσεων, οπότε αποφάσισε να επενδύσει σε μια καμπάνια ψηφιακού μάρκετινγκ για την προώθηση του συγκροτήματος.

Cremoso Gelato Artigianale

Η Cremoso Gelato Artigianale είναι μια αγαπημένη παγωταρία με τέσσερα καταστήματα στην Κύπρο. Όπως πολλές επιχειρήσεις, η Cremoso Gelato Artigianale αντιμετώπισε δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με μειωμένη κίνηση στα καταστήματά της. Προκειμένου να ανακτήσει τα χαμένα έσοδα, η εταιρεία αποφάσισε να επικεντρωθεί στην ενίσχυση του delivery.

Pharmagrand

Το διαδικτυακό φαρμακείο Pharmagrand, βασίστηκε στο παρελθόν σε εξωτερικές πλατφόρμες σύγκρισης τιμών για να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό του. Ωστόσο, ο απώτερος στόχος μας ήταν να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα μέσω των δικών του καναλιών και να δημιουργήσουμε μια βαθιά, ουσιαστική σύνδεση με τους πελάτες.

Plug.And.Play

Το Plug and Play είναι ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει t-shirts και hoodies με οικολογική εκτύπωση. Χωρίς προηγούμενες διαδικτυακές πωλήσεις, η εταιρεία έψαχνε να διαθέσει αποτελεσματικά τα προϊόντα της και να χτίσει την παρουσία της επωνυμίας της.

Zina Panailidou

Η Ζήνα Παναηλίδου είναι ένα καταξιωμένο και έμπειρο στέλεχος της LR Health and Beauty στην Ελλάδα. Καθώς προσπαθούσε να παραμείνει ευθυγραμμισμένη με την ψηφιακή εποχή και να επεκτείνει την επιχείρησή της, στράφηκε στη δημιουργία ενός website και στη συνεργασία μας για την ανάπτυξη της ομάδας της.

Scroll to Top