Προσπαθείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας online αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;

Προσπαθείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας online αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;

το DIGITAL MARKETING 360° έχει φτιαχτεί
ειδικά για εσάς!

το DIGITAL MARKETING 360° έχει φτιαχτεί ειδικά για εσάς!

Τα οφέλη του Digital Marketing 360°

business owners

 

Το πρόγραμμα Digital Marketing 360° σας παρέχει τη δυνατότητα να υιοθετήσετε όλες τις βασικές τεχνικές και τα χρήσιμα εργαλεία που χρειάζεστε μέσα από μια διαδραστική εκπαίδευση

Συνεπώς, τα οφέλη από την παρακολούθησή του θα είναι: 

 • να αυξήσετε τον αριθμό των υποψήφιων πελατών και των πωλήσεων 
 • να δημιουργήσετε ένα αναγνωρίσιμο brand name στο διαδίκτυο
 • να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα εργαλεία ανάλυσης της απόδοσης 
 • να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα μέσω μίας εκπαίδευσης, αντί να προσπαθείτε μόνοι σας να καταλάβετε τι δουλεύει και τι όχι
 • να λάβετε εξατομικευμένη υποστήριξη σχετικά με την ενίσχυση της διαδικτυακής σας παρουσίας 
 • να δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες και να αποκτήσετε μια ευρύτερη εικόνα της αγοράς 
 • να έχετε μια κοινή γλώσσα με τους συνεργάτες σας μαθαίνοντας όλες τις σύγχρονες τεχνικές για τις online πωλήσεις 
 • να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να είστε ικανοί να διαχειριστείτε την online παρουσία σας.

Οι παροχές του Digital Marketing 360°

 

Το Digital Marketing 360° είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Hybrid εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα το οποίο  είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία και δίνει τη δυνατότητα για: 

 1. Ζωντανή εκπαίδευση μέσω ΖΟΟΜ
 2. Βιντεοσκοπημένα μαθήματα
 3. Εκπαίδευση σε πραγματικό περιβάλλον 
 4. One-on-one καθοδήγηση και συμβουλευτική
 5. Συμμετοχή σε κλειστή ομάδα

Παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Μέσω αυτού του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να εφαρμόσουν άμεσα τις νέες γνώσεις τους στα παρακάτω πεδία:

 1. Social Media Advertising
 2. Social Media Marketing
 3. Google Ads
 4. E-mail marketing
 5. Search Engine Optimization

Το Digital Marketing 360° ξεκινάει στις 6 Μαΐου 2023 και θα διαρκέσει 5 Σαββατοκύριακα.

online training

Σε ποιους απευθύνεται το Digital Marketing 360°

business owners

 

Πολλοί άνθρωποι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα βασικά του Digital Marketing, όμως αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για την προώθηση των επιχειρήσεων ή της σταδιοδρομίας τους.

Δυστυχώς, η έλλειψη γνώσης σε αυτόν τον τομέα μπορεί να οδηγήσει σε αδράνεια και απώλεια ευκαιριών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing 360° απευθύνεται σε όλες εκείνες τις ομάδες ανθρώπων που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες στον ψηφιακό κόσμο.
 

Αυτές οι ομάδες περιλαμβάνουν:

 • Ανθρώπους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα στον τομέα του Digital Marketing και επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στα digital εργαλεία.
 • Ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να μάθουν πώς να διαφημίζουν την επιχείρησή τους και πώς να παρακολουθούν την online προβολή τους.
 • Εργαζόμενους και υπαλλήλους εταιρειών που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στον ψηφιακό τομέα, με στόχο να εξελίξουν την σταδιοδρομία τους.
 • Ελεύθερους επαγγελματίες κάθε αντικειμένου που επιθυμούν να προωθήσουν το επάγγελμά τους μέσω των ψηφιακών καναλιών.
 

Διάρκεια και κόστος του Digital Marketing 360°

Το Digital Marketing 360° αποτελεί μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία που περιλαμβάνει 10 θεματικές ενότητες διάρκειας 2 ωρών η κάθε μία.

 
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 360€ και πληρώνεται σε τέσσερις δόσεις, συγκεκριμένα,:
 • Προκαταβολή 60€ έως την Παρασκευή 5 Μαΐου
 • 100€ έως την Παρασκευή 12 Μαΐου
 • 100€ έως την Παρασκευή 26 Μαΐου
 • 100€ έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου
* για εφάπαξ καταβολή έως την Παρασκευή 5 Μαΐου ισχύει έκπτωση 15%
 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα τα μαθήματα θα καταγράφονται σε βίντεο. O κάθε εκπαιδευόμενος θα έχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσει όσες φορές επιθυμεί για ένα έτος

Επιπλέον, θα δημιουργηθεί μια κλειστή-ιδιωτική ομάδα στο Facebook που θα είναι ενεργή για ένα έτος. Oι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να θέτουν ερωτήσεις καθόλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα αναγράφει τις θεματικές ενότητες.

Το Digital Marketing 360° αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις. 

Η πρακτική προσέγγιση του προγράμματος και η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τον εκπαιδευτή και τους συμμετέχοντες αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα και εξασφαλίζουν μια πιο ποιοτική εκπαίδευση.

certificate

Εξασφαλίστε τώρα τη θέση σας προβαίνοντας στην πληρωμή της προκαταβολής των 60€

Το πρόγραμμα του Digital Marketing 360° αναλυτικά:

Σάββατο 6 Μαΐου

FACEBOOK & INSTAGRAM ADS (part I)

Αυτή η ενότητα θα καλύψει αρχικά τη διαδικασία διαμόρφωσης των διαφημιστικών λογαριασμών σας στο Facebook και το Instagram. Στη συνέχεια την σύνδεση των διαφημιστικών λογαριασμών σας και τέλος τη διαχείριση και διαμόρφωση των τρόπων πληρωμής.

Σε αυτή την ενότητα, θα μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αποτελεσματικές διαφημιστικές εκστρατείες στο Facebook και στο Instagram. Να επιλέγετε διαφημιστικούς στόχους, να δημιουργείτε διαφημιστικά σύνολα, να ορίζετε προϋπολογισμούς και χρονοδιαγράμματα, καθώς και να παρακολουθείτε την απόδοση των εκστρατειών.

Το pixel του Facebook είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την παρακολούθηση και τη μέτρηση της επιτυχίας των διαφημιστικών εκστρατειών σας. Επομένως σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε και να χρησιμοποιήσετε το pixel του Facebook. Θα σας βοηθήσει στην παρακολούθηση των μετατροπών, της επισκεψιμότητας και την επαναστόχευση διαφημίσεων.

Τα προσαρμοσμένα κοινά είναι μια λειτουργία που αδιαμφισβήτητα σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαφημιστικές εκστρατείες ακριβούς στόχευσης. Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε λοιπόν πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα κοινά από λίστες email, επισκέπτες ιστότοπου και κοινών με αλληλεπίδραση.

Κυριακή 7 Μαΐου

FACEBOOK & INSTAGRAM ADS (part II)

Η επαναστόχευση είναι πράγματι ένας ισχυρός τρόπος προσέγγισης ατόμων που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για την επιχείρησή σας. Σε αυτήν την ενότητα λοιπόν, θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικές εκστρατείες επαναστόχευσης στο Facebook και στο Instagram. Επιπλέον τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία διαφημίσεων επαναστόχευσης, την δημιουργία κοινών επαναστόχευσης και την μέτρηση της απόδοσης.

Τα καταστήματα Facebook είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πωλούν προϊόντα μέσω των σελίδων τους στο Facebook και στο Instagram. Συνεπώς σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα κατάστημα Facebook, τη δημιουργία καταλόγων προϊόντων, την προσαρμογή της αγοραστικής εμπειρίας και τη βελτιστοποίηση για μετατροπές.

Η ανάλυση και η βελτιστοποίηση της απόδοσης των διαφημίσεων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο μιας επιτυχημένης διαφημιστικής εκστρατείας στο Facebook και στο Instagram. Άρα σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να μετράτε και να αναλύετε βασικές μετρήσεις. Τέτοιες είναι η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR), το κόστος ανά κλικ (CPC) και τα ποσοστών μετατροπών (CR). Επίσης θα χρησιμοποιείτε αυτά τα δεδομένα ώστε να βελτιστοποιείτε τις διαφημιστικές καμπάνιες σας για μέγιστη απόδοση.

Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, είναι αλήθεια ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με τις διαφημιστικές εκστρατείες σας στο Facebook και το Instagram. Επομένως σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε και να κλιμακώνετε μεγάλες διαφημιστικές εκστρατείες. Επιπλέον θα δείτε στρατηγικές για την οργάνωση του διαφημιστικού λογαριασμού σας, τη διαχείριση πολλών διαφημιστικών εκστρατειών και τη βελτιστοποίηση του προϋπολογισμού σας για μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI).

Σάββατο 13 Μαΐου

TIKTOK ADS

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε αρχικά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού διαφημίσεων στο TikTok, τη ρύθμιση του τρόπου πληρωμής και την πλοήγηση στο περιβάλοον της διαχείρισης διαφημίσεων.

Σε αυτή την ενότητα, θα μάθετε πώς να ορίζετε και να προσδιορίζετε το κοινό-στόχο σας, με βάση τα δημογραφικά τους στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και τις συμπεριφορές τους. Θα δείτε επίσης τον τρόπο χρήσης των επιλογών στόχευσης του TikTok για να προσεγγίσετε το επιθυμητό κοινό σας.

Σε αυτήν την ενότητα, θα λάβετε συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία ελκυστικού διαφημιστικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου χρήσης δημιουργικών στοιχείων, όπως μουσικής, κειμένου και εφέ, ώστε οι διαφημίσεις σας να ξεχωρίζουν.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε στρατηγικές για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των διαφημίσεων. Επιπλέον τον τρόπο χρήσης δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων για την παρακολούθηση και τη μέτρηση της απόδοσης των καμπανιών σας. Επίσης θα δείτε επίσης πώς να προσαρμόζετε τις διαφημίσεις σας με βάση τα δεδομένα απόδοσης, ώστε να βελτιώνετε τα αποτελέσματά σας.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να κλιμακώνετε τις διαφημιστικές εκστρατείες σας μόλις σημειώσουν επιτυχία. Τέλος τον τρόπο επέκτασης του κοινού σας, την αύξηση του διαφημιστικού προϋπολογισμού και του πειραματισμού με διαφορετικές μορφές διαφήμισης.

Κυριακή 14 Μαΐου

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να βοηθήσουν να δημιουργήσετε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και να αυξήσετε τις πωλήσεις. Θα είστε επίσης σε θέση να προσδιορίσετε ποιες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων είναι πιο σχετικές με την επιχείρησή σας με βάση τους στόχους και το κοινό σας.

Σε αυτήν την ενότητα θα μάθετε να δημιουργείτε ισχυρά προφίλ κοινωνικών μέσων έτσι ώστε να είναι βελτιστοποιημένα για μηχανές αναζήτησης και αλγόριθμους κοινωνικών μέσων. Θα είστε επίσης σε θέση να αναπτύξετε μια στρατηγική περιεχομένου που ευθυγραμμίζεται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους και επιπλέον είναι προσαρμοσμένη σε κάθε πλατφόρμα.

Θα κατανοήσετε τους διαφορετικούς τύπους περιεχομένου που αποδίδουν καλά σε κάθε πλατφόρμα, για παράδειγμα εικόνες, βίντεο και ιστορίες. Επιπλέον θα γνωρίσετε πώς να δημιουργείτε περιεχόμενο που έχει να απήχηση στο κοινό σας.

Θα μάθετε να μετράτε την απόδοσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας βασικές μετρήσεις, όπως τα ποσοστά αφοσίωσης, η προσέγγιση χρηστών και τα ποσοστά μετατροπών. Θα κατανοήσετε επίσης πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εν κατακλείδι να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Σάββατο 27 Μαΐου

E-MAIL MARKETING

Αρχικά θα εξοικειωθείτε με τις έννοιες του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των αυτοματισμών. Στη συνέχεια θα εξηγήσουμε τα οφέλη τους και πώς λειτουργούν. Έπειτα θα μελετήσουμε παραδείγματα επιτυχημένων καμπανιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ροών εργασίας-αυτοματισμών.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε αρχικά πώς να δημιουργήσετε μια λίστα email μέσω lead magnets, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα φόρμες εγγραφής και landing pages. Έπειτα θα αναφερθούμε στον τρόπο τμηματοποίησης της λίστας email για την αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων σε συγκεκριμένες ομάδες συνδρομητών.

Εδώ θα λάβετε συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία αποτελεσματικών καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου σύνταξης ελκυστικών γραμμών θέματος και κειμένου, χρήσης εικόνων και άλλων μέσων. Επίσης θα δείτε τον τρόπο βελτιστοποίησης του σχεδιασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κινητές συσκευές.

Στη συνέχεια θα καλύψουμε τον τρόπο αυτοματοποίησης καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας εργαλεία αυτοματισμού, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης εναυσμάτων, ροών εργασίας και αυτοματοποιημένων μηνυμάτων παρακολούθησης.

Τέλος σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να διεξάγετε δοκιμές A / B για να βελτιστοποιήσετε τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα καλύψουμε επίσης τον τρόπο δοκιμής διαφορετικών στοιχείων των καμπανιών τους, την ανάλυση αποτελεσμάτων και τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων για τη βελτίωση της απόδοσης.

Κυριακή 28 Μαΐου

E-MAIL MARKETING AUTOMATIONS

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να ενσωματώσετε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως για παράδειγμα το WooCommerce. Επιπρόσθετα θα δείτε τον τρόπο χρήσης του email για την προώθηση προϊόντων, την ανάκτηση εγκαταλελειμμένων καλαθιών και την παροχή εξυπηρέτησης πελατών.

Στη συνέχεια θα δείτε πώς να χρησιμοποιείτε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδεθείτε με δυνητικούς πελάτες και να τους μετατρέψετε σε αγοραστές. Συγκεκριμένα θα καλύψουμε τον τρόπο δημιουργίας στοχευμένων καμπανιών email για κάθε στάδιο του funnel και συγκεκριμένα από το ενδιαφέρον έως τη μετατροπή.

Σε αυτήν την ενότητα, θα συζητήσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε την τμηματοποίηση για να κάνετε τις καμπάνιες email πιο αποτελεσματικές. Κατά συνέπεια θα καλύψουμε τον τρόπο εξατομίκευσης μηνυμάτων email, τμηματοποίησης λιστών email και χρήσης δυναμικού περιεχομένου.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε τον τρόπο μέτρησης και ανάλυσης καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία. Για παράδειγμα θα δούμε βασικές μετρήσεις για παρακολούθηση, πώς να χρησιμοποιήσετε εργαλεία ανάλυσης email και πώς να χρησιμοποιήσετε δεδομένα για να βελτιώσετε την απόδοση της καμπάνιας.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε στρατηγικές για την κλιμάκωση των προσπαθειών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου περαιτέρω ανάπτυξης της λίστας email, της αύξησης των ποσοστών αφοσίωσης και της επέκτασης της χρήσης εργαλείων αυτοματισμών.

Σάββατο 3 Ιουνίου

GOOGLE ADS (part I)

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε τη διαδικασία ρύθμισης του λογαριασμού σας στο Google Ads. Με άλλα λόγια θα δείτε τον τρόπο δημιουργίας λογαριασμού, την ρύθμιση του τρόπου πληρωμής και την πλοήγηση στο περιβάλλον διαφημίσεων.

Στη συνέχεια θα δείτε πώς να διεξάγετε έρευνα λέξεων-κλειδιών για να προσελκύσετε δυνητικούς πελάτες στον ιστότοπό σας και να αυξήσετε τις μετατροπές.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες που μεγιστοποιούν την απόδοση επένδυσης (ROI). Ενδεικτικά θα χρησιμοποιήσουμε διάφορες μορφές διαφήμισης, όπως διαφημίσεις με κείμενο, διαφημίσεις με εικόνα και αποκριτικές διαφημίσεις.

Έπειτα θα γνωρίσετε πώς να χρησιμοποιείτε ακριβή δεδομένα στόχευσης, όπως για παράδειγμα δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα και τοποθεσία, ώστε να προσεγγίσετε το κατάλληλο κοινό και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της καμπάνιας.

Τέλος, σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στρατηγικές προσφοράς και να διαχειριστείτε προϋπολογισμούς διαφημίσεων, για να επιτύχετε καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) για τις καμπάνιες σας.

Κυριακή 4 Ιουνίου

GOOGLE ADS (part II)

Αρχικά θα κατανοήσετε πώς να παρακολουθείτε και να αναλύετε την απόδοση της καμπάνιας, έτσι ώστε να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων. Επομένως θα είστε σε θέση να βελτιστοποιείτε τις καμπάνιες σας για καλύτερα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, θα παρουσιάσουμε τις επεκτάσεις όπως για παράδειγμα οι επεκτάσεις κλήσεων και οι επεκτάσεις συνδέσμων ιστοτόπου. Αυτές έχουν ως αποτέλεσμα να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση των διαφημίσεων και να οδηγήσουν σε καλύτερα αποτελέσματα.

Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς το επαναληπτικό μάρκετινγκ και η επαναστόχευση μπορούν να αυξήσουν τις μετατροπές, με αποτέλεσμα να προσεγγίσετε χρήστες που έχουν ήδη αλληλεπιδράσει με την επωνυμία σας.

Έπειτα, θα δείξουμε πώς να συνδυάσετε το Google Ads με άλλα κανάλια μάρκετινγκ, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Τέλος, θα δείτε βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη βελτιστοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών. Ενδεικτικά θα δούμε τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων απόρριψης διαφημίσεων, της βελτιστοποίησης σελίδων προορισμού και της βελτίωσης της συνάφειας των διαφημίσεων.

Σάββατο 10 Ιουνίου

SEO (Search Engine Optimization)

Αρχικά, θα καλύψουμε τα βασικά στοιχεία του SEO, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και του τρόπου εμφάνισης στα αποτελέσματα αναζήτησης. Κατά συνέπεια θα αποκτήσετε μια κατανόηση των βασικών αρχών SEO. Επιπλέον θα είστε σε θέση να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης.

Αυτή η ενότητα θα επικεντρωθεί στην εύρεση κατάλληλων λέξεων-κλειδιών και στον τρόπο δημιουργίας περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Επομένως θα μάθετε πώς να ερευνάτε τις σωστές λέξεις-κλειδιά  και πώς να δημιουργείτε περιεχόμενο που προσελκύει το κοινό σας και κατατάσσεται καλά στις μηχανές αναζήτησης.

Σε αυτήν την ενότητα, θα καλύψουμε τον τρόπο βελτίωσης της ταχύτητας ιστότοπου, της φιλικότητας προς κινητά και της βελτιστοποίησης για μηχανές αναζήτησης. Μέχρι το τέλος αυτής της ενότητας, θα έχετε έναν γρήγορο, φιλικό προς κινητά και καλά βελτιστοποιημένο ιστότοπο που είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης.

Στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε σε τεχνικές SEO εκτός σελίδας, όπως για παράδειγμα τα backlinks, το YouTube και το Google My Business. Θα μάθετε δηλαδή να δημιουργείτε backlinks υψηλής ποιότητας και να βελτιστοποιήσετε τα προφίλ σας στο  YouTube και στο Google My Business για να προσελκύσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Τέλος, θα μάθετε πώς να παρακολουθείτε την απόδοση SEO του ιστότοπού σας και να μετράτε την επιτυχία σας. Θα μάθετε επομένως να χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας, της κατάταξης λέξεων-κλειδιών και των backlinks. Ως αποτέλεσμα θα μπορείτε να αναλύετε αυτά τα δεδομένα για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη στρατηγική SEO σας.

Κυριακή 11 Ιουνίου

GOOGLE ANALYTICS

Αρχικά, θα καλύψουμε τα βασικά στοιχεία του Google Analytics, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου δημιουργίας λογαριασμού και του τρόπου λειτουργίας του Google Analytics. Μέχρι το τέλος αυτής της ενότητας, θα έχετε κατανοήσει τις βασικές αρχές του Google Analytics και θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στο περιβάλλον του.

Αυτή η ενότητα θα επικεντρωθεί στη ρύθμιση του λογαριασμού σας στο Google Analytics και στη δημιουργία προβολών, φίλτρων και στόχων. Επίσης θα μάθετε πώς να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες αναφορές και να ενσωματώσετε το Google Analytics με άλλα εργαλεία.

Στη συνέχεια, θα καλύψουμε τα κύρια εργαλεία στο Google Analytics, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών σε πραγματικό χρόνο, αναφορών κοινού, αναφορών απόκτησης, αναφορών συμπεριφοράς και στατιστικών καμπάνιας. Θα μάθετε επιπλέον να αναλύετε δεδομένα, να παρακολουθείτε μετατροπές και να προσδιορίζετε τάσεις. Αυτές θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του ιστότοπού σας.

Αυτή η ενότητα θα επικεντρωθεί σε προηγμένες τεχνικές του Google Analytics, όπως την παρακολούθηση συμβάντων. Επιπρόσθετα θα μάθετε πώς να προσθέτετε χρήστες και να διαχειρίζεστε άδειες. Τέλος πώς να συνδέετε το Google Analytics με το Google Ads για πιο λεπτομερείς αναφορές.

Τέλος, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Google Analytics για να μετράτε την απόδοση του ιστότοπού σας και να τον βελτιστοποιείτε για καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, πώς να χρησιμοποιείτε δοκιμές A / B και άλλες τεχνικές βελτιστοποίησης για να βελτιώσετε τα ποσοστά μετατροπών του ιστότοπού σας και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Το Digital Marketing 360° συγκρινόμενο με εναλλακτικές χαμηλού κόστους

BONUS αξίας 100€!

Όλοι οι συμμετέχοντες του Digital Marketing 360° θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν 2 ώρες προσωπικό coaching, συμπληρωματικά με τη βασική τους εκπαίδευση, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία θα πετύχουν:

 • να σχεδιάσουν μια ξεκάθαρη στρατηγική προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους,
 • να αποσαφηνίσουν τι είναι αποτελεσματικό και τι όχι για τη δική τους επιχείρηση και
 • να ενσωματώσουν άμεσα όλες τις τεχνικές και τα εργαλεία που θα λάβουν από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Μαρτυρίες εκπαιδευόμενων

Δηλώστε συμμετοχή στο Digital Marketing 360°

Λίγα λόγια για μένα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΓΚΑΛΝΑΣ

Coach | Trainer | Mentor

Υποστηρίζω ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις ώστε να αυξήσουν τα έσοδά τους και να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες.

Με έμφαση στα μετρήσιμα αποτελέσματα, χρησιμοποιώ μια ποικιλία εργαλείων όπως το email marketing, το social media marketing και το performance marketing, για την εξεύρεση δυνητικών πελατών και την αύξηση των πωλήσεων.

Πιστεύω ακράδαντα, πως ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων δεν πρόκειται να συμβεί μέσα από ένα voucher για την αγορά ενός καινούριου υπολογιστή και τη δημιουργία ενός website. 

Η πραγματική αλλαγή γίνεται μόνο όταν ο άνθρωπος κατανοήσει το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον γύρω του και καταφέρει να ενσωματωθεί σε αυτό.

Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της εκπαίδευσης και για αυτό το λόγο προσφέρω εκπαιδευτικά προγράμματα σε όσους επαγγελματίες έχουν το όραμα και τη δέσμευση να πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Eπιχειρήσεις που με εμπιστεύτηκαν

Κριτικές

Εγγύηση ικανοποίησης για το Digital Marketing 360°

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αξία που λαμβάνετε από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω εντός 7 ημερών από την έναρξή του.

Επομένως σας παρέχεται “δωρεάν” μια δοκιμαστική περίοδος, ώστε να νοιώθετε ασφαλής πως το Digital Marketing 360° είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Οι εγγραφές κλείνουν στις 5 Μαϊου!

Days
Hours
Minutes
Seconds
Scroll to Top