Εργαλεία Digital Marketing

Εδώ θα βρείτε όλα τα ψηφιακά εργαλεία digital marketing που χρησιμοποιώ για να αναπτύξω τόσο τη δική μου επιχείρηση όσο και των πελατών μου.

GetResponse

Inbound marketing solutions for what you need to doConversion funnels for online marketers

Ισχυρό, απλοποιημένο εργαλείο για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημιουργία σελίδων και την αυτοματοποίηση του μάρκετινγκ.

Μια πληθώρα εργαλείων μάρκετινγκ που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και να την τροφοδοτήσουν με μια συνεχή ροή νέων δυνητικών πελατών.

Χτίστε τη λίστα email σας και βρείτε νέους πελάτες με εργαλεία που μετατρέπουν τους άγνωστους χρήστες σε πιστούς θαυμαστές.

Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες και τους πιθανούς πελάτες σας με στοχευμένη διαδικτυακή επικοινωνία μέσω αυτοματισμών.

Προωθήστε την επιχείρησή ηλεκτρονικού εμπορίου και προσφέρετε εμπειρίες που μετατρέπουν τους επισκέπτες του καταστήματος σε πελάτες που επιστρέφουν.

TubeBuddy

Optimize your YouTube channel FASTER

tubebuddy

Γίνετε μέλος εκατομμυρίων δημιουργών που βελτιστοποιούν τα κανάλια τους για αυξημένες προβολές και συνδρομητές με το TubeBuddy.

Αφήστε το TubeBuddy να σας βοηθήσει να βρείτε θέματα βίντεο υψηλής αναζήτησης και στη συνέχεια να δημιουργήσετε τους τέλειους τίτλους και ετικέτες.

Χρησιμοποιήστε τη σουίτα προτύπων και εργαλείων εξοικονόμησης χρόνου του TubeBuddy για να επιταχύνετε δραστικά τους χρόνους δημοσίευσης.

Το TubeBuddy θα σας καθοδηγήσει στις βέλτιστες πρακτικές του YouTube και θα διασφαλίσει ότι τα βίντεό σας έχουν τις προϋποθέσεις για επιτυχία.

Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία εργαλείων για να προωθήσετε τα βίντεό σας στον ιστό και να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα βίντεό σας για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο κανάλι σας.

Canva Pro

Design for everyone

Σε έναν οπτικό κόσμο, το Canva Pro διευκολύνει οποιονδήποτε να επιτύχει τους στόχους του και να δημιουργήσει επαγγελματικά σχέδια με premium περιεχόμενο και χαρακτηριστικά όπως το Brand Kit, το Background Remover και πολλά άλλα.

Με το Magic Resize, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο και να αλλάξετε εύκολα το μέγεθός του στη σωστή μορφή και διαστάσεις – ιδανικό για κάθε social media ή για εκτύπωση.

Δημιουργήστε το περιεχόμενο για τα social media εκ των προτέρων και προγραμματίστε την ακριβή ώρα που θέλετε να τα δημοσιεύσετε σε πλατφόρμες, όπως το Facebook, το LinkedIn και άλλα.

Filmora Pro

One platform to push your storytelling boundaries

Ανεξάρτητα από τον τύπο των βίντεο που δημιουργείτε, ο επεξεργαστής βίντεο Filmora μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε περισσότερα.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και συναρπαστικά βίντεο χρησιμοποιώντας το Filmora, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για Windows.

Με τις ενσωματωμένες δυνατότητες επεξεργασίας του Filmora, η δημιουργία βίντεο απαιτεί μόνο μερικά απλά βήματα.

Απολαύστε τις ισχυρές δυνατότητες του προγράμματος επεξεργασίας βίντεο Filmora με δωρεάν λήψη.

Βρείτε όλες τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο που χρειάζεστε στο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Filmora.

Scroll to Top