ABOUT

Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς

Λίγα λόγια για μένα

Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς
Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς
Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς και θεωρώ τον εαυτό μου έναν παθιασμένο επαγγελματία που αφοσιώνεται στο να βοηθήσει ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις να αναπτύξουν το επιχειρηματικό τους δυναμικό. 

Με στόχο να ενισχύσω τα έσοδά τους και να διευρύνω την πελατειακή τους βάση, σχεδιάζω μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που βασίζεται σε μετρήσιμα αποτελέσματα.

Με μια πολυετή πορεία στο χώρο των πωλήσεων από το 1993 ειδικεύομαι στον τομέα αυτό και επιπλέον διαγράφοντας μια σημαντική πορεία στην επιχειρηματικότητα που ξεκίνησε από το 2010, έχω κατακτήσει την αίσθηση της επιχειρηματικής πραγματικότητας και τη διαμόρφωση αποτελεσματικών στρατηγικών.

Καθημερινά προσπαθώ να συνδυάσω την πολύχρονη πείρα μου στις πωλήσεις με την αίσθηση της σύγχρονης επιχειρηματικής πραγματικότητας. Μέσα από την εφαρμογή τεχνολογικών εργαλείων και καινοτόμων προσεγγίσεων, όπως το email marketing, το social media marketing και το performance marketing, επιδιώκω την εύρεση νέων πελατών και την αύξηση των πωλήσεων.

Το email marketing είναι η αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων μέσω email προς πελάτες για προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών. 

Το social media marketing επικεντρώνεται στη χρήση πλατφορμών όπως Facebook, Instagram για αύξηση επικοινωνίας, εμπιστοσύνης και προβολής. 

Το performance marketing στοχεύει σε μετρήσιμα αποτελέσματα με βάση δεδομένα, εστιάζοντας σε κλικ, μετατροπές ή πωλήσεις. 

Έχοντας αποκτήσει σπουδές στον τομέα του coaching, της ψυχολογίας και του digital marketing, συνδυάζω την τεχνογνωσία με την εμπειρία για να προσεγγίσω τις προκλήσεις των πελατών μου με ολοκληρωμένο και διευρυμένο τρόπο. 

Με τη βαθιά μου κατανόηση της ψυχολογίας των πελατών, είμαι σε θέση να δημιουργήσω και να υλοποιήσω στρατηγικές που συνδυάζουν την τεχνογνωσία με την ανθρώπινη διάσταση, προσφέροντας ουσιαστικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, με τη βαθιά μου γνώση και εμπειρία στον τομέα του digital marketing, αναλαμβάνω τον ρόλο του εκπαιδευτή, επιμορφώνοντας επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ. 

Μέσω ατομικών και ομαδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μοιράζομαι τις βασικές αρχές και τις προηγμένες τεχνικές που μπορούν να ενισχύσουν την παρουσία στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιπρόσθετα, μέσω της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, παρέχω εξειδικευμένες συμβουλές που βασίζονται στην εμπειρία μου, βοηθώντας επιχειρήσεις να αναπτύξουν στρατηγικές που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη επιτυχία και ανάπτυξη στον ψηφιακό κόσμο.

Είμαι εδώ για να προσφέρω την εμπειρία μου, τις γνώσεις μου και την δέσμευσή μου για την επίτευξη των στόχων σας. Εάν αναζητάτε μια επαγγελματική συνεργασία που βασίζεται σε αποτελέσματα, τότε είμαι εδώ για εσάς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΓΚΑΛΝΑΣ

Με οδηγό τις αξίες μου

Οι αξίες αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μιας επιχείρησης, προσφέροντας όχι μόνο κατευθυντήριες γραμμές αλλά και ένα ανθρωποκεντρικό και αξιοκρατικό πλαίσιο που ενσωματώνει την αληθινή ουσία της σε κάθε της πτυχή.

Εμπιστοσύνη

Όλες οι συνεργασίες βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την ξεκάθαρη επικοινωνία.

Ακεραιότητα

Για να καταφέρει μια επιχείρηση να πετύχει θα πρέπει να τηρεί τις υποσχέσεις της και να σέβεται τους κανόνες ηθικής.

Επιμονή

Η επιμονή μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να έχουμε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ενσυναίσθηση

Με την ενσυναίσθηση αποκτάς μια βαθύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των άλλων ανθρώπων κι αυτό σε βοηθά να χτίσεις πιο δυνατές και ουσιαστικές σχέσεις.

Διαθεσιμότητα

Ο πελάτης επενδύει σε άτομα και εταιρείες που του δείχνουν με τις πράξεις τους ότι είναι η προτεραιότητα τους.

Συνεχής ανάπτυξη

Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, όλο και πιο γρήγορα, αυτός που θα επιβιώσει είναι αυτός που έχει την ικανότητα να ξε-μάθει και να μάθει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΓΚΑΛΝΑΣ

Guest Speaker & Trainer @

Η συμμετοχή μου ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε πολλές ημερίδες, συνέδρια, workshops και συνεντεύξεις αντικατοπτρίζει όχι μόνο τις δεξιότητές μου, αλλά και την προσήλωσή μου στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση των άλλων.

THE LAW OF SUCCESS

WORKSHOPS

REHAB

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Γ'ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΗΓΕΣΙΑΣ
Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς

Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς

Direct Response Marketer

Sales & Business Coach

Digital Marketing Instructor

Scroll to Top